051/ 606 740
051/ 606 720

Kdo smo

Verjamemo, da lahko pomagamo uresničiti sanje tako da Vam prisluhnemo, strokovno svetujemo, Vas navdušimo in se ob tem vsi skupaj zabavamo.

ODPRTI, ISKRENI, POZITIVNI, STROKOVNI, ZANESLJIVI

Matjaž, Petra, Anže (Ekipa Nordic by Petra Majdič)

Petra Majdič
Petra Majdič
Upajte si sanjati svoje sanje!
Verjamem, da če ti ni uspelo doseči cilja -ali nisi dovolj dolgo vztrajal ali pa nisi dovolj velikokrat poizkusil.
 

Dobra volja in predanost sta vodilo na poti življenja 35-letne nekdanje vrhunske tekmovalke v teku na smučeh, trikratne športnice leta, Slovenke leta in mame. Njena športna pot je bila prelita z znojem, solzami sreče in grenkobe, in predvsem s premikanjem meja.

Petra Majdič je najuspešnejša slovenska smučarska tekačica vseh časov. V svetovnem pokalu je osvojila 24 zmag, od tega kar 20 v šprintu, kar jo uvršča na drugo mesto najboljših šprinterk v zgodovini svetovnega pokala. Bila je prva slovenska tekačica z zmago v svetovnem pokalu, prva z medaljo iz svetovnih prvenstev ter prva, ki je medaljo osvojila na olimpijskih igrah v Vancouvru leta 2010. Saj se še spominjate legendarnih tekov, ko je Petra kljub padcu, petimi zlomljenimi rebri in pnevmotoraksom spisala »bronasto zgodbo vredno zlata«?!

Leta 2007 je prejela tudi Bloudkovo nagrado tj. najvišje državno priznanje na področju športa.  Na olimpijskih igrah v Vancouvru je poleg medalje dobila tudi nagrado Terryja Foxa. Leta 2011 je bila poleg Francija Petka imenovana za ambasadorko svetovnega nordijskega prvenstva v Planici 2017.

S svojo nalezljivo predanostjo, vero v uspeh ter dobro voljo je vodila sodelavce skozi nenehna dokazovanja na domači in mednarodni javnosti, pri sponzorjih, konkurenci, na sam svetovni vrh.

Petra svoje znanje in pozitivno energijo nesebično prenaša na sodelavce v timu, partnerje, vse, ki so željni novega znanja in bi želeli uživati v teku na smučeh. Po zaključku kariere velik del časa posveča organizacijam team building dogodkov za podjetja in motivacijskim predavanjem. Sodelavci ji pravijo »vulkan idej«.

V življenju za svoj največji dosežek štejem, da sem dokazala, da za uspeh ni pomembno od kod prihajaš in koliko imaš denarja – pomembno je, da imaš željo! In to je tudi moje vodilo na poslovni poti ter pri vseh tečajih in aktivnostih, ki jih s pomočjo vrhunskih strokovnjakov vodim.

Prijatelji bi me opisali kot pozitivno, srčno, ženstveno, ljubečo, vedno pripravljeno prisluhniti in pomagati

Športni uspehi:

 • 3. mesto olimpijske igre Vancouver 2010
 • Srebro (Sapporo 2007) in bron (Oslo 2011) s svetovnega prvenstva  v šprintih
 • 3x mali kristalni globus za najboljšo šprinterko sezone
 • 24 zmag v svetovnem pokalu
 • 47 uvrstitev na oder za zmagovalce

Usposobljenost:

 • Demonstratorka nordijske hoje in teka na smučeh
Anže Repanšek
Anže
Optimizem krepi telo in dušo.
Tvoje telo ni koš za smeti.
Kontakt:
anze@nordic.si
M:
051/ 606 740

Anže je nekdanji reprezentant teka na smučeh.

Od 7 do 12 leta je kot številni fantje treniral nogomet, kasneje pa se je zapisal teku na smučeh. Nanizal je številne odlične uvrstitve. Bil je državni prvak v šprintu, udeležil se je dveh mladinskih svetovnih prvenstev in dveh prvenstev za mlade do 23 let (U-23). Kariero smučarja tekača je moral zaradi poškodbe kolena zaključiti po 12 letih treningov.

Po rehabilitaciji poškodbe se je odločil, da se bo posvetil letnim treningom na hitrih rolkah. Postal je državni prvak v šprintih na rolkah in se udeležil tudi svetovnih prvenstev v šprintih na hitrih rolkah. 

Svoje znanje je tri leta kot trener teka na smučeh pri TSK JUB DOL uspešno prenašal na mlade v starosti od 6 do 10 let. Rad ima vse športe, ukvarja pa se s tekom  na smučeh, nordijsko hojo, tekom, odbojko, tenisom, košarko in nogometom. Zase pravi, da je pravi športnik po duši!

Že peto leto zapored je član teama Nordic by Petra Majdič, kjer skrbi za B2B partnerje, prodajo, nabavo,  …

V življenju cenim: zdravje (»Zdrav človek ima tisoč želja, bolan pa eno samo«), družino, svobodo, ljubezen;

Prijatelji bi me opisali kot športnika po duši, optimista, nasmejanega, discipliniranega (zasluga gre športu); nekoga, ki rad pomaga drugim in deli znanje.

Športne aktivnosti in uspehi:

 • 12 let teka na smučeh na tekmovalni ravni
 • 3. mesto svetovni pokal rolke, Hrvaška
 • 4. mesto svetovni pokal rolke, Nemčija
 • 6. mesto svetovni pokal rolke, Grčija
 • 8. mesto svetovni pokal, Italija
 • 10. mesto svetovno prvenstvo rolke, Norveška

Usposobljenost:

 • U2 nordijska hoja
 • U3 tek na smučeh
Matjaž Gorjanc
Matjaž
Če ne poizkusiš, nikoli ne boš vedel. (If you never try, you will never know)
Sprejmite izziv. Le tako boste začutili veličino uspeha.
M:
051/ 606 720

Matjaž je nekdanji reprezentant teka na smučeh in študent na Fakulteti za Varnostne vede.

S tekom na smučeh se bolj ali manj aktivno ukvarja že od svojega osmega leta starosti. Zanj ga je navdušil vzgojitelj športne vzgoje v osnovni šoli. Že kot osmošolec je bil Matjaž predan športu in dosegal dobre rezultate na krosih in atletskih tekmovanjih. Sledilo je 13 let treniranja teka na smučeh, ki so mu prinesla tudi veliko odličnih rezultatov.

Med študijem na Fakulteti za Varnostne vede se je profesionalna kariera  v teku na smučeh zaključila, a je kljub temu ostal tesno povezan s tem lepim športom tako da je postal pomočnik trenerja mlajše ekipe teka na smučeh v domačem klubu.

V trinajstih letih si je nabral veliko znanja in izkušenj, ki jih z veseljem deli z drugimi. Še vedno pa se udeležuje tudi številnih športno-rekreacijskih dogodkov, da ostaja v formi.

V letošnjem letu se je priključil teamu Nordic by Petra Majdič, kjer med drugim skrbi za komunikacijo B2C kupcev, za spletno stran, Facebook stran, servis smuči, …

V življenju cenim: iskrenost, delavnost, spontanost in ljudi, ki si upajo poizkusiti nekaj, kar ni v njihovem življenjskem planu (»Če ne poizkusiš, ne veš!«)

Prijatelji bi me opisali kot  pozitivno, »s športom obsedeno« osebo, ki rada sledi nezačrtanim potem in se poda v nove izzive.

Športne aktivnosti in uspehi:

 • 13 let teka na smučeh na tekmovalni ravni
 • 18. mesto mladinsko svetovno prvenstvo, Turčija
 • 20. mesto mladinsko svetovno prvenstvo, Turčija
 • 26. mesto tekma FIS, Švedska
 • 67. mesto svetovni pokal, Rogla
 • več uvrstitev med najboljše tri v celinskem tekmovanju

Usposobljenost:

 • U2 nordijska hoja
 • U2 tek na smučeh