Zaposlitev

Smo mlada, visoko usposobljena ekipa trenerjev, učiteljev in vaditeljev na področju športa.
Če imaš željo po delu v dinamičnem okolju in spadaš, v katero izmed spodaj naštetih kategorij, smo vedno pripravljeni na pogovor.
Znanja in pričakovanja:
· najmanj 5. stopnja izobrazbe
· strokovna usposobljenost na področju športa
· razvite komunikacijske sposobnosti in veselje do dela z ljudmi
· sposobnost za timsko delo, samostojnost, natančnost, vztrajnost in odgovornost
· urejenost
· vozniški izpit B kategorije
· dobre organizacijske sposobnosti,
· pripravljenost delati v dveh izmenah in med konci tedna (sobote izmenično)
· zaželene izkušnje z delom v prodajalni
________________________________________
KAJ NUDIMO:
V dinamičnem okolju nudimo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.
Če te zanima takšno sodelovanje z nami, nam pošlji elektronsko pošto z vključenim CV na info@nordic.si s pripisom zaposlitev (vaše ime, priimek in kratek dopis).

 

 

Petra Majdič s.p.
Brinje 3
1262 Dol pri Ljubljani
Slovenija

DŠ: SI51244225
MŠ: 3213056
TRR: SI56 0231 0025 5562 321 (NLB d.d.)

Nordijske blagovne znamke One Way, Sportful, Bjorn Daehlie, 4KAAD in Rex v Sloveniji

One Way kot uradni opremljevalec s palicami za smučarski tek s Petro Majdič sodeluje že od leta 2004. Sodelovanje s Sporfulom in Rexom pa se je pričelo v letu 2016 z namenom približati se športniku s čim bolj udobnimi, ter kakovostnimi oblačili. Rex pripomočki pa bodo zagotovo poskrbeli za vrhunsko pripravo in nego smuči.

Leta 2018 smo v svoj program vključili v materialu napredno znamko Norveškega olimpijca Bjorn Daehlija, ki poskrbi, da so tudi klubi opremljeni v enakih barvah zimskih dresov, ogrevalk in poletnih oblačil.
V letu 2019 se nam je pridružil še 4KAAD, mati blagovne znamke One Way pod novim imenom.

Opremo in oblačila za aktivno preživljanje prostega časa v naravi boste lahko kupili v spletni trgovini www.nordic.si in naši trgovini NORDIC by Petra Majdič v Dolu pri Ljubljani ter v naslednjih specializiranih športnih prodajalnah. Maxisport Čerin v TPC Diamant v ljubljanskem BTC-ju, Rossi Sport v CityCentru v Celju in v trgovini Sport Point v Kranjski Gori.

Od cilja, do uspeha

“Podjetje NORDIC by Petra Majdič stremi k cilju postati vodilni prodajalec produktov za nordijske športe v Sloveniji. Neprestano zre v prihodnost, ki ga vodi k nenehnim inovacijam in iskanju kvalitetnih produktov. Trudi se, da z vsakim izdelkom zadovolji potrebe vsakega kupca. Strast je tista, ki podjetje NORDIC by Petra Majdič nenehno žene k dobremu odnosu prodajalec-kupec. Komunicira aktivno, pošteno, iskreno in je odprt sogovornik. Zaupanje gradi z izpopolnjevanjem obljub, spoštuje vsakega posameznika in ceni drugačnost. Ugled raste, ker stremi doseganju najvišjih etičnih standardov in z izdelki pravično upravlja. Prepoznava in nagrajuje uspeh, ki izstopa. Zavezuje se k neprestanemu širjenju prepoznavnosti blagovnih znamk in izdelkov s ciljem, da doseže konkurenčno mesto na trgu.

Poslanstvo

Spletna trgovina NORDIC by Petra Majdič s svojo ponudbo in informacijami bogati odnos njenih kupcev do aktivnega preživljanja prostega časa v obliki športnih aktivnosti in zavedanja, kako pomembna naložba za zdravje je kakovostno gibanje v naravi.

Kontakt za Slovenijo

NORDIC by Petra Majdič
Dol 1e
1262 Dol pri Ljubljani
Slovenija

info (at) nordic.si
M +386 51 606 740 (Gašper)
M +386 51 606 720 (Matjaž)

Delovni čas trgovine:

Torek: 14.00 do 19.00
Sreda: 14.00 do 19.00
Četrtek: 14.00 do 19.00
Petek: 8.00 do 14.00
Sobota: 9.00 do 13.00
Prazniki: zaprto