Nordijska hoja

V obdobju od aprila do decembra bomo izpeljali pester izbor tečajev nordijske hoje v Ljubljani (Koseški bajer) in Dolu pri Ljubljani (trgovina). Tečaje bomo v primeru zaključenih skupin s šestimi udeleženci, organizirali tudi po želenih krajih v Sloveniji.

Hkrati pa bo sedaj na NOVO pri nas tudi tedenska vadba, ki bo na voljo vsem, ki si bodo želeli bolj podrobno spustiti v to zvrst športne panoge.

Vabimo vas, da se prijavite in naredite prve korake oziroma izpopolnite svoje znanje Nordijske hoje pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, nekdanjih tekmovalcev in reprezentantov SLO SKI Team-a z licenco ZUTS.

OPIS TEČAJEV:

Skupinski začetni tečaj namenjen začetnikom ter tistim, ki se še nikoli niste srečali z nordijsko hojo. Na tečaju se boste seznanili z osnovno opremo in zakonitostmi zdravega načina življenja, ogrevalnimi vajami, ter osnovami tehnik elementov nordijske hoje. S pomočjo številnih zabavnih iger in vaj se boste v sproščenem vzdušju privadili na opremo ter vzpostavili ravnotežje, osvojili korake, poskoke, spust, … in vse, kar je potrebno, da se boste lahko po zaključku tečaja suvereno in samostojno podali na teren.

Skupinski tečaji potekajo ob sobotah v dopoldanskem času in trajajo 3 ure, z vmesnim 10-minutnim krajšim odmorom. Izvajajo se v majhnih skupinah s 4-8 tečajniki, kar omogoča fleksibilnost, kvalitetno delo, ter osebni pristop.

Po dogovoru organiziramo tudi individualni tečaj 90 min (1-3 osebe). Tu se prilagodimo znanju, potrebam in željam tečajnikov.

CENIK ZAČETNIH TEČAJEV:

Skupinski začetni tečaji: 30 EUR/osebo (minimalno št. tečajnikov: 4)
Individualni 1-urni tečaji: 30 EUR (1 tečajnik)  / 45 EUR (2 tečajnika)  / 60 EUR (3 tečajniki)

Tedenska vadba namenjena vsem, ki si želijo redne vadbe z malce spodbude in hkrati dvigniti svojo fizično pripravljenost. Skupaj se bomo naučili ritma konstantnega gibanja in pomena nordijske hoje za naše zdravje. Naučili se bomo, kako s palicami krepiti mišice od glave do pete ter izboljšanje ravnotežja. Spoznali se bomo z intervalnimi treningi in dvigom, ter nadzorom srčnega utripa. Nordijska hoja, kot vadba se sreča s tipičnim treningom imitacije smučarskega tekača v poletnem delu pripravljalne sezone. Vadbo popestrimo z elastikami, žogami, TRX trakovi in ravnotežnimi deskami.

CENIK TEDENSKE VADBE:

Tedenska vadba 90-minut:

Lokacija Termin vadbe z nordijsko hojo

Dol pri Ljubljani (trgovina)

sreda    17:30 – 18:45
petek      9:00 – 10:15
četrtek   17:30 – 18:45

 

Cenik vadbe 1-mesečna 3-mesečna
1 x tedensko 40 100
2 x tedensko 60 120

Prvi obisk brezplačna izposoja palic